Få med deg Oslo Bokfestival og bestill hotell via nettet

Børn i bibliotekDet er snart tid for Oslo Bokfestival, og på www.hotelioslo.com kan du bestille billige hotellrom i god tid. Med overnatting i boks kan du legge all energi på å nyte gode opplevelser under Bokfestivalen.

Litteratur og høstløv

Oslo Bokfestival er Norges største festival som vektlegger den gode boka og leserglede. Den første festivalen ble arrangert høsten 2010. Da var det over 180 forfattere og mer enn 200 arrangementer som sto på programmet. I september fylles Oslo igjen med fine arrangementer til glede for både store og små. Karl Johan og Spikersuppa forvandles til et bilfritt festivalområde med utescener, boksalg og mye moro. Festivalen er gratis og åpen for alle, og mange valfarter til hovedstaden for å få med seg dette arrangementet.

Festivalen ble et resultat av at forlag, bokhandlere og bokklubber slo seg sammen for å lage én felles festival. Den norske Forleggerforening og Bokhandlerforeningen er offisielle arrangører, og både forlag og bokhandlere er involvert.

Festivalen tiltrekker seg publikum i alle aldersklasser, og har både nasjonale og internasjonale forfattere med i programmet. Festivalen er et kjærkomment tilskudd til kulturlivet i byen.

Finn hotellrom til overkommelige priser

Det er lett å gå seg vill i jungelen av overnattingstilbud, og sider som http://www.hotelioslo.com er gode å ha. Her finner man oversikt over tilbud og overnattinger i de forskjellige bydelene, og hvilke hoteller som ligger i nærheten av arrangementet. Det er fint å vite at man til enhver tid har muligheten til å få de beste prisene og det hotellet som tilfredsstiller ens behov som gjest. Her har man muligheten til å planlegge besøket sitt, og nettsiden oppdateres jevnlig.

Før man bestiller hotell er det lurt å tenke over følgende: Hvilket budsjett ønsker man å legge seg på? Hvor mange senger trengs på rommet? Er man en hel familie kan man bestille familierom. Er standarden av betydning? Ønsker man bad på rommet? Skal frokost være inkludert?

Beliggenhet er også viktig, spesielt når man besøker et sted hvor et spesielt arrangement er målet. Prisnivået kan være høyt i Oslo, men ved å bestille hotell på nettet har man en ypperlig mulighet til å finne rimeligere alternativ.